Materiale

Vil du eller din organisation afholde et arrangement? Så kan du her downloade forskellige materialer, som du kan bruge til at lave reklame for arrangementet – lige til at printe eller bruge online. En del af materialet kan du tilpasse, så det passer til netop dit behov. Vi beskriver de forskellige materialer under hver overskrift. God fornøjelse!

Hent vores folder om ensomhed her >

Grafiske elementer

Vi har samlet alle de ”løse” grafiske elementer, som I frit kan bruge til fx jeres egne nyhedsbreve, brevpapir, website – eller sætte grafikker på andet af jeres materiale. Pakken består af:

· Folkebevægelsen mod Ensomheds kampagnelogo
· E-mailsignatur
· Kampagnebadge visual
· Mennesker rundt om bordet
· Grafikker til Facebook og Instagram

 

Download grafikpakken som enkelte elementer pakket i en ZIP-fil | Højreklik og vælg ‘Gem link som’

PDF-bygger

Med PDF-byggeren kan du tilpasse tekster og logoer. Det er nemt at bruge PDF-byggeren: Du indsætter selv den ønskede tekst og, hvis din organisation er med i Folkebevægelsen mod Ensomhed, kan du vælge dit eget logo fra logobiblioteket. Herefter skaber PDF-byggeren en PDF, som du gemmer på din computer og efterfølgende kan printe, sende videre til trykkeriet, eller sende som en annonce til fx en avis.

pdf-bygger

Få en oversigt alt det materiale som du kan tilpasse her.

Postkort-invitationer

Du kan bruge postkortet til at sende en hilsen til en, du ikke har talt med længe. Eller som invitation – eller som tak for sidst til værten eller gæsterne efter et afholdt arrangement.
Postkortet kan hentes som PDF, printes og udfyldes som et traditionelt postkort. Du kan også lave dit eget postkort med tekst og logo ved at benytte vores PDF-BYGGER.

Download som PDF | Højreklik og vælg ‘Gem link som’
Lav dit eget postkort med vores PDF-bygger

Plakater & handout

Plakat

Det skal være muligt at synliggøre kampagnen. Derfor har vi lavet plakater, som kan deles ud, sendes eller hænges op. Det kan fx være hos den lokale købmand eller på biblioteket.

Du kan lave din egen plakat med tekst og logo ved at benytte vores PDF-BYGGER.

 

Lav din egen plakat med vores PDF-bygger

Annoncer

Der er udarbejdet annoncer til forskellig brug. Vi har lavet en variant, hvor vi rammer bredt og alle målgrupper. Vi vil gerne favne både de lidt større arrangementer og de mindre – hvor en kop kaffe og et slag kort ligeså godt kan være det, der samler folk om bordet.

Du kan, vha. vores PDF-BYGGER, let og enkelt lave egne annoncer med tekst og logo.

 

 

Download annonce 1 som PDF
Højreklik på linket og vælg ‘Gem link som’


Lav din egen annonce med vores PDF-bygger

Bordkort, navneskilte og badge

Navneskilte

Det er god stil, at alle i selskabet har navneskilte på. På denne pdf er der 12 styk lige til at klippe ud. Husk klisterbånd, malertape eller andet til at klæbe navneskiltene fast på gæsternes tøj.

Madstafetten_A4_Navneskilt

Download navneskilte | Højreklik og vælg ‘Gem link som’

Bordkort

Hvis I ikke selv laver bordkortene, er I velkomne til at bruge vores opsætning med 4 bordkort pr. ark – lige til at klippe ud, skrive navne på og placere på bordet.

Madstafetten_A4_Bordkort

Download | Højreklik og vælg ‘Gem link som’

Badge

Ønsker du at lave nogle badges til dine kollegaer, eller andre der er tilknyttet arrangementet – eller blot som give-away, så kan du downloade trykklar pdf her.
Den skal blot sendes, til det trykkeri du vælger. Kender du ikke ikke nogen, kan vi evt. anbefale badgeland.dk, hvor du kan uploade og bestille direkte på nettet.


Download PDF til badge | Højreklik og vælg ‘Gem link som’

Pressemateriale

Guide: Sådan får du dit arrangement i lokal- og ugeavisen

Hvis du ikke tidligere har beskæftiget dig med presse, kan det være vanskeligt at vide, hvem man skal ringe eller sende ens pressemeddelelse til.

Derfor har vi udarbejdet et par generelle råd, der i rigtig mange tilfælde kan bruges til at opnå for- eller efteromtale af jeres arrangement.

Find de lokale aviser/journalister
Først skal du finde mailadresse eller telefonnummer til din lokale ugeavis.

Find i den trykte avis: Hvis du har avisen på tryk, kan du som regel finde mailadresse og telefonnummer til avisen på side 2.

Find på hjemmeside: På avisens hjemmeside er der typisk kontaktoplysninger nederst på siden.

Udfyld pressemeddelelsesskabelon eller ring
Ring: Ring til den lokale avis og forhør dig, om journalisten ikke har lyst til at kigge forbi til jeres arrangement – eller udarbejde en omtale forud for arrangementet. Helst et par uger før, så de kan nå at få omtalen med i ugeavisen.

Forbered gerne et par stikord til, hvorfor det er et interessant arrangement at få med i avisen. Jo bedre du kan forklare, hvorfor det er en god/vigtig historie, jo nemmere kan journalisten også forstå det.
Fx:

 • Jo mere vi spiser sammen, jo gladere bliver vi.
 • Vores mål er at få folk her i byen til at mødes sammen omkring spisebordet – også med nogle,
  som man normalt ikke spiser sammen med.
 • Årets tema er følgeskab: For mange kan det være svært eller et tabu at gå alene til en
  fællesspisning og møde nye mennesker. Derfor opfordrer vi alle til at invitere en ven, bekendt
  eller nabo med til vores arrangement – og med ind i fællesskabet.
 • Vi håber, at vi efterfølgende kan motivere vores gæster til at tage initiativ til også resten af året
  at mødes med andre, de normalt ikke møder, over et måltid mad.

E-mail: Du kan også udfylde den tilsendte pressemeddelelsesskabelon og e-maile den direkte til avisen og høre, om det kunne være en historie for dem.
I den samme e-mail kan du tilbyde avisen, at de kan kigge forbi arrangementet, tage et par gode billeder, snakke med deltagerne og høre mere om jeres initiativ.

Hvis I selv har mulighed for at tage billeder fra arrangementet, så tilbyd journalisten, at I efter fællesspisningen kan sende dem et par billeder.

Opfølgning
Hvis du har sendt avisen en pressemeddelelse – og ikke har fået svar – så ring eller skriv høfligt og hør, om de har haft lejlighed til at se på historien. På den måde sikrer du dig, at de i hvert fald overvejer og har set historien.

Hvis avisen ikke bider på …
Skulle avisen ikke bide på, så forsøg let at tilpas teksten og brug den evt. på jeres hjemmeside, Facebook eller andre medier, hvor I selv kan lægge tekst op.

Til toppen